Dorthes opskrifter

500 g jordskokker
1 spsk. olivenolie
salt og peber
1 æble
2 forårsløg
1 håndfuld blandet grøn salat
1 håndfuld brøndkarse

Dressing:
3 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. grov sennep
1 tsk. honning
salt og peber

Tænd ovnen på 200 gr varmluft. Skræl jordskokkerne, halver dem og vend dem med olie, salt og peber i en skål. Fordel jordskokkerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 30 min til de er gyldne og møre. Lad dem afkøle let. Skyl æblet og skær det i tynde skiver. Skyl og snit forårsløg fint, skyl og tør salat og brøndkarse. Pisk olie, eddike, sennep, honning salt og peber sammen i en skål. Vend jordskokker, æble, forårsløg, salat og brøndkarse med dressingen og server straks.